"У них ніхто не загинув, їх друзі не беруть участь у волонтерському русі", - Сеітаблаєв про заробітчан від шоу-бізу (відео)

Український і кримськотатарський режисер і актор Ахтем Сеітаблаєв хльостко висловився про українських артистів, які їздять в Росію на гастролі.

Сеітаблаєв вважає, що речі треба називати своїми іменами. “Я нікого не засуджую, я висловлюю свою думку”, – попередив режисер, передають Патріоти України.

“Я переконаний в тому, що ті персонажі, які розповідають, мовляв, мистецтво поза політикою, хочуть тупо заробити грошей. І вони нікого не втрачали, у них ніхто не загинув, їх друзі не беруть участь ні в волонтерському русі, ні в житті країни. Вони живуть так, як вони жили завжди, і не хочуть нічого міняти в цьому. Я всім бажаю здоров’я і так далі, просто для мене це – бл*ді. Все, крапка, кінець фрази”, – резюмував режисер.

Нагадаємо, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв 12 років (з 1992 по 2004 роки) жив і працював в Криму, в Сімферопольському державному кримськотатарською академічному музично-драматичному театрі. З 2003 року почав зніматися в кіно, в 2005-му змінив Сімферопольський театр на Театр драми і комедії на лівому березі Дніпра в Києві, а з 2007 року виступив уже в новій якості – кінорежисера.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...