В окупантів великі проблеми: У мережі розповіли про масштабну пожежу в Донецьку (фото, відео)

Очевидці повідомляють, що пожежні машини насилу під'їхали до місця НП, розбурхане полум'я видно здалеку.

Пожежа в Кіровському районі Донецька розгорівся сьогодні ввечері 11 жовтня, передають Патріоти України.

Вогнище спалаху, як стало відомо, перебуває в спортзалі гірничого технікуму. При цьому причина пожежі залишається поки невідомою, про жертви і постраждалих не повідомляється.

Донеччани в соцмережах відзначають, що рятувальники досі займаються локалізацією пожежі, який, судячи з кадрів, завдав навчальному закладу величезної шкоди.

Також жителі Донецька пишуть, що якби рятувальники приїхали вчасно, а не через майже 40 хвилин після початку інциденту, полум'я не розгорілося б так сильно.

Крім того, машини не змогли спочатку під'їхати до палахкотять будівлі, що також посприяло поширенню пожежі.

"По ходу у меня больше не будет физкультуры", "Горит сильно, страшный треск", " Что-то в Донецке стало часто гореть. Проверок много, а толку от них ноль", " Дым сильный, столбы дыма большие", " До сих пор тушат", - коментують чергову гучну НП в Донецьку соцмережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...