"У Олега можуть відмовити нирки": Адвокат Сенцова розповів про стан українського режисера

Ув′язнений у РФ український режисер Олег Сенцов, який 14 травня оголосив голодування, схуд на вісім кілограмів.

Олег Сенцов

Існує велика ймовірність того, що в українського режисера Олега Сенцова, який оголосив голодування, почнуть відмовляти нирки. Про це "Громадському" повідомив його адвокат Дмитро Дінзе, який сьогодні відвідав політв'язня, передають Патріоти України.

Адвокат зазначив, що політв'язень схуд на вісім кілограмів. За словами лікарів, існує велика ймовірність того, що в Сенцова почнуть відмовляти нирки. Окрім того, Сенцов передав, що, за словами лікарів, він дійшов до критичної межі, перейшовши яку, здоров'я втрачається безповоротно.

Сенцов одержав попередження від лікаря, що в разі потреби його годуватимуть примусово, через трубку, яку проводять через ніс.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...