У Олени Зайцевої в організмі виявили наркотики, а адвокат дівчини просить відпустити її додому

Захист Олени Зайцевої, яка була за кермом автомобіля Lexus, що влетів в пішоходів в Харкові, заперечує провину своєї підзахисної.
Олена Зайцева

Як заявила адвокат Юлія Козир, на відео з камер спостереження видно, що саме автомобіль Volkswagen Tuareg врізався в Lexus Зайцевої. За її словами, Volkswagen почав рух на перехрестя на жовтий сигнал світлофора. Він також стояв перед світлофором, наїхавши на стоп-лінію, що також є порушенням правил дорожнього руху, - передають Патріоти України з посиланням на "ФАКТИ".

«З цього приводу питання: чому сьогодні на лаві підсудних знаходиться Зайцева Олена», - поцікавилася вона і запропонувала дочекатися висновків судової авто-технічної експертизи, які покажуть, яка з двох машин порушила правила.
Козир також закликала суд обрати запобіжний захід у вигляді домашнього арешту або будь-якому іншому, не пов'язаному з утриманням під вартою.
«Ризики, зазначені в клопотанні звинувачення, не обгрунтовані і не підтверджені доказами. Зайцева не має наміру ховатися від слідства і впливати на свідків», - сказала він.
Адвокат також зазначила, що у Зайцевої в 2007 році була черепно-мозкова травма, отримана в ДТП, через що у неї часті головні болі і їй необхідне лікування.
Нагадаємо, сьогодні суд обирає запобіжний захід 20-річній Олені Зайцевої, автомобіль якої 18 жовтня в Харкові на великій швидкості проїхав на заборонний сигнал світлофора, в результаті чого зіткнувся з Volkswagen, а потім вискочив на тротуар, де на той момент знаходилися десятки пішоходів.
В ході судового засідання прокурори повідомили, що в організмі обвинуваченої знайдені наркотики.
Тим часом в мережі з'явилося відео цього трагічного ДТП, знятого з іншого ракурсу:
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...