У Підмосков'ї вибухнула багатоповерхівка (відео)

У багатоквартирному житловому будинку в підмосковному місті Балашиха в четвер, 24 січня, сталася пожежа. За попередніми даними, двоє людей загинули.

Як повідомило джерело в екстрених службах, "на останньому поверсі багатоквартирного житлового будинку за адресою: мікрорайон Бурштиновий, Кільцева вулиця, будинок 2 стався вибух із подальшою пожежею", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

При цьому за інформацією 360tv, які посилаються на джерело в МНС, через вогонь, який спалахнув на 14 поверсі, у результаті нагрівання луснуло скло і вибуху не було.

Дані про вибух не підтвердив також керівник прес-служби регіонального головного комітету відомства Федір Польшин.

Очевидці розповіли, що були чутні кілька гучних хлопків з інтервалом у дві-три хвилини. Деякі жителі будинку не могли покинути будівлю. Евакуйовані, за останніми даними, 30 осіб. Частково обвалився дах.

Відомо, що цей будинок був зданий в експлуатацію близько року тому.

На місці працюють рятувальники. Обставини і причини НП встановлюються. Причиною пожежі у 15-поверховому будинку попередньо називають коротке замикання в електронагрівачі. При цьому близько 20:40 (за київським часом) загоряння локалізували.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...