У Південній Пальмірі знову стріляють: Постраждало авто відомого місцевого політика (фото)

У ніч на вівторок, 20 листопада, в історичному центрі Одеси, на вулиці Ковальської, невідомі обстріляли машину депутата Одеської обласної ради з фракції «Батьківщина» Сергія Петровського.

Як розповів сам депутат, стріляли близько 2 години ночі в машину, яка завжди його возить. «Взагалі-то, вона належить моєму водієві, і просто за щасливим збігом обставин в момент стрілянини в салоні нікого не було, - сказав Сергій Петровський. - Просто водій відвіз мене додому, а машину залишив біля будинку, в якому він проживає. Стріляли в скло з боку водійського сидіння», передають Патріоти України з посилання на ФАКТЫ.

Депутат також підкреслив, що в Одеській облраді очолює постійну комісію з питань транспорту, зв'язку та морегосподарського комплексу. «Наша фракція завжди відстоює інтереси громади Одеської області і має принципову позицію в соціально важливих питаннях, - зазначив він. - Тому не виключаю, що даний інцидент пов'язаний з моєю політичною діяльністю. У минулому році стався замах на керівника нашої фракції Олега Радковського, ще раніше - на нашого депутата в Чорноморському міськраді Василя Бугайчука - в обох випадках замовники досі не знайдені».
Петровський не виключає, що до злочину можуть бути причетні люди з Чорноморська, так як він є головою наглядової ради тамтешнього великого судноремонтного заводу і, за його словами, у підприємства є тертя з міською владою, які постійно «вставляють палиці в колеса» роботі підприємства.

У поліції підтвердили, що невідомі стріляли в автомобіль, на якому їздить депутат обласної ради. «Куля пройшла в бічне скло, чітко по розташуванню водія, - сказали в поліції. - На місце прибула слідчо-оперативна група. На даний момент вирішується питання про відкриття кримінального провадження».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...