У Росії екстрено госпіталізували відому радянську актрису

Відому радянську і російську актрису Ніну Русланову екстрено госпіталізували з травмою голови в одну з московських клінік.

Відомо, що серйозну травму голови народна артистка отримала вдома. Ніна Русланова впала у власній квартирі і отримала сильний забій, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Ніна Русланова

Завдяки тому, що актриса перебувала вдома не одна, медичну допомогу вона отримала швидко. Родичі викликали медиків. Після огляду лікарі діагностували у Русланової відкриту рану волосистої частини голови і запідозрили струс мозку.

Ніна Іванівна Русланова народилася 5 грудня 1945 року в місті Богодухів Харківської області. Виховувалася в дитячому будинку. Закінчила Театральне училище ім. Щукіна. Її дебют у кіно відбувся в 1967 році. Русланова знялася у фільмі Кіри Муратової "Короткі зустрічі". Володарка численних кінонагород. Відома своїми ролями в таких фільмах, як "Іронія долі, або з Легким паром!", "Собаче серце", "Про що говорять чоловіки", а також популярні серіали "Моя прекрасна няня", "Татусеві дочки" та інші. Всього на рахунку артистки 72 фільму.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...