У Росії повинна з'явитися купюра номіналом "мінус 2014 рублів", - журналіст

Власники такої купюри повинні вносити певні суми в бюджет РФ до тих пір, поки не передадуть купюру наступній жертві.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Іван Давидов, російський журналіст і заступник головного редактора видання The New Times, передають Патріоти України.

«Размышлял о новых купюрах... С двухсотрублевым Крымом – явная какая-то глупость. Крым должен быть изображен на купюре номиналом в минус 2014 руб. С человека, награжденного такой купюрой за заслуги, будет ежедневно взиматься 2014 руб. на строительство мостов, рытье тоннелей, отлов диверсантов с пилами, съемки художественных фильмов о нашем главном приобретении, прокорм специальных людей, рассказывающих, как нам с главным приобретением повезло», - пише Давидов. За його словами, власник такої купюри повинен буде платити до тих пір, поки не всуне її кому-небудь іншому.

На думку журналіста, бюджет буде регулярно поповнюватися, а росіяни навчаться бути хитрішим і винахідливішими.
Нагадаємо, що кілька днів тому в зверненні в РФ з'явилася нова купюра номіналом двісті рублів, на якій зображений Севастополь.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...