У Росії висміяли "війну" з українськими помідорами

19 тонн томатів днями знищили у Підмосков'ї.

Про це заявив російський публіцист Олександр Невзоров в ефірі "Ехо Москви", передають Патріоти України.

"Ось, ви не знаєте, скільки днями знищили тонн томатів у Підмосков'ї... 19 тонн томатів, але це сталося тільки після того, як начебто, ці томати приїхали з Білорусі, але було з'ясовано, що це українські томати. І їх знищували з такою ж пристрастю, з якою б, напевно, знищували ветеранів АТО", - сказав публіцист.

Невзоров також висловив здивування з приводу версією влади РФ, що нібито на помідорах було українське маркування.

"Їх і розпеченим залізом, і гусеницями, і витоптували. А простодушні українці, які, як ми знаємо, навіть на терористичні акти в Крим ходять тільки з пилкою або з шматком сала, вони залишили на цих томатах своє маркування. Так. Залишили своє маркування, тому ці томати втоптувались. Втоптувались у бруд із надзвичайною силою і швидкістю", - зазначив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...