У російський пасажирський літак вдарила блискавка

Під час польоту в пасажирський Boeing 737 із російськими туристами, який летів до Москви з болгарського Бургаса, влучила блискавка.

У результаті пошкоджено крило судна, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Напередодні перед посадкою в Москві командир російського Boeing 737 запідозрив, що в літак влучила блискавка. Після приземлення він попросив техніків уважніше оглянути елементи конструкції літака", - повідомило джерело в службі аеропорту "Внуково".

За його словами, авіатехніки відразу звернули увагу на характерні сліди, які залишила блискавка. "Через удар обвуглилися елементи конструкції крила та заклепки. Літак зможе повернутися в стрій лише після ретельної перевірки й оцінки його подальшої безпечної експлуатації", - сказало джерело.

Про постраждалих у результаті інциденту не повідомляється. На борту повітряного судна були в основному туристи, які поверталися з відпочинку додому.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...