У салоні було 10 осіб! - У Польщі авто з українськими студентами потрапило в жахливу ДТП (фото)

Аварія трапилася близько 03:00 ночі, коли студенти поверталися додому з вечірки на річці Вісла.

У Варшаві в серйозне ДТП потрапив автомобіль, в якому знаходилося відразу десять українських студентів. Про це повідомляє портал «TVN Fakts», передають Патріоти України.
Аварія трапилася близько 03:00 ночі, коли студенти поверталися додому з вечірки на річці Вісла. Водій легковика, який був в стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням, вилетів з дороги і зніс електроопору.
Рятувальники, які прибули на місце ДТП, хапалися за голови, коли підрахували кількість пасажирів в авто. Двоє людей перебували на сидінні поруч з водієм, п'ятеро - на задньому, ще двоє їхали в багажнику.

«Для того, щоб дістати людей, які були в багажнику пожежники використовували спеціальні гідравлічні інструменти ... Це могла бути бійня», - сказав представник Державної протипожежної служби Міхал Конопка, який підкреслив, що українцям «дуже пощастило».

Всі постраждалі - студенти вищих навчальних закладів Варшави у віці до 20 років. Незважаючи на серйозні пошкодження автомобіля, ніхто з людей сильно не постраждав. Водієві загрожує тюремне ув'язнення терміном до 10 років і позбавлення водійських прав.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...