Справа Гандзюк: Херсон сотрясають обшуки у осіб, наближених до чинної влади (відео)

Обшуки проводяться в "оточення губернатора Гордєєва і голови обласної ради пана Мангера, який раніше взагалі був у Партії регіонів і був офіційним помічником депутата Журавка, який зараз втік в "ДНР".

В межах розслідування вбивства відомої громадської активістки, радниці херсонського міського голови Катерини Гандзюк оперативники Служби безпеки України проводять у Херсоні обшуки та вилучення електронних засобів зв'язку у низки осіб, пов'язаних з керівництвом області. Про це ввечері у суботу, 10 листопада 2018 року, розповів близький друг Катерини, волонтер та блогер Роман Сініцин в ефірі українського телеканалу, передають Патріоти України.

"В Херсоні зараз проводяться обшуки у деяких (місцевих - ред.) депутатів, дотичних до місцевих еліт. Проводять їх слідчі СБУ. У нас є примарна надія на те, що цей клубок, цей ланцюжок буде розплутано, а ланцюжок великий - це посередники передачі грошей - і вони дійдуть до замовника", - повідомив він.

У будь-якому випадку, наголосив Сініцин, він та інші Катерини друзі та однодумці націлені "не зупинятися" й докласти усих зусиль, аби було покарано винних, включно із замовником. "Якщо не дійдуть, ми не зупинемося. Ми вже три місяці у цій справі абсолютно різні активності робимо і будемо продовжувати робити, оскільки такий кейс не можна забути і не можна узяти й переступити через нього. Це своєрідний Рубікон. Й не тільки для нас, а для всього українського політикуму", - зазначив волонтер.

За його словами, обшуки проводяться в "оточення губернатора Гордєєва і голови обласної ради пана Мангера, який раніше взагалі був у Партії регіонів і був офіційним помічником депутата Журавка, який зараз втік в "ДНР". "Це така дуже прилінкована до Росії людина", - охарактеризував Сініцин Мангера.

Під час обшуків, додав блогер, "у ни вилучали мобільні телефони, планшети". "У нас все ж таки є сподівання, що слідство піде у правильному напрямку", - наголосив Сініцин.

Як нагадала ведуча програми, саме після того, як "батьківщиневець" Владислав Мангер очолив Херсонську обласну раду, Гандзюк на знак протесту вийшла зі складу політичної партії "Батьківщина".

Згідно відомостей з бази даних "Посіпаки" Владислав Миколайович Мангер у різний час працював помічником народних депутатів Сергія Подобєдова (СДПУ(о)), Олексія Журавка (ПР), Володимира Сальдо (ПР). Причому у Журавка він був працевлаштований на платній основі.


Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...