У США 2017 рік назвали найстрашнішим на Донбасі (відео)

Як заявив Волкер, встановлення прямих контактів із контрольованими Росією бойовиками на сході України, як цього хоче Росія, тільки затягне конфлікт на Донбасі.
Курт Волкер

Таку заяву зробив спеціальний представник Державного департаменту США у справах України Курт Волкер під час виступу в аналітичному центрі Атлантична рада, передають Патріоти України з посиланням на "Голос Америки".

"2017-й є роком із найбільшим рівнем насильства в конфлікті з моменту його початку", - сказав він.

Волкер додав, що встановлення прямих контактів із контрольованими Росією бойовиками на сході України, як цього хоче Росія, тільки затягне конфлікт на Донбасі.

Він наголосив, що світ на Донбасі залежить від Кремля. "Мир на сході України може настати, якщо Росія виведе свої сили і припинить підтримувати бойовиків", - сказав Волкер.

Також Волкер розповів, що має намір ще раз зустрітися з помічником президента РФ Владиславом Сурковим з питань врегулювання конфлікту на Донбасі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...