У США прощаються з сенатором Джоном Маккейном

Похоронна церемонія проходить у Вашингтоні в ротонді Капітолію. Туди труну з тілом доставили зі штату Арізона, де і помер політик.

Весь світ сьогодні, 1 вересня, прощається з покійним сенатором Джоном Маккейном, передають Патріоти України.

Похоронна церемонія проходить у Вашингтоні в ротонді Капітолію. Туди труну з тілом доставили зі штату Арізона, де і помер політик. Раніше в «серце» американського парламенту проходила прощальна церемонія лише з 30-ма видатними діячами США.
Так, попрощатися з Маккейном прийшли представники обох партій - і Республіканської, і Демократичної - віце-президент США Майк Пенс. Надгробні промови виголосять колишні американські президенти Барак Обама і Джордж Буш-молодший.
Політика поховають на кладовищі Військово-морської академії в Аннаполісі, штат Меріленд, де навчався сенатор.
У середу, 29 серпня, церемонія прощання пройшла в Арізоні. Про це повідомляють американські ЗМІ. «Родичі і жителі Арізони шанують пам'ять свого покійного сенатора Джона Маккейна в Фініксі, де знаходиться Капітолій. У 1982 році він був обраний до Палати Представників Конгресу США, а в 1992 - сенатором від штату Арізона», - йдеться в повідомленні.
Джерело: Politeka
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...