У США розповіли, як Трамп підставив Україну

Вихід США з Договору про ракети середньої і малої дальності негативним чином відіб'ється на Україні.

Таку думку висловив екс-представник НАТО в Росії Гаррі Табах, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Тому що ці ракети з'являться у Росії, а у вас їх немає. Ці ракети можуть нести ядерні боєголовки, які повинні були бути знищені за договорами між Росією і США, і вони були знищені. Але Росія почала обманювати і робити ці ракети, але не виходити з договору. Тоді, Трамп сказав, який сенс від цього договору?! Він же бізнесмен. Коли всі політики говорять про те, що ось який чудовий договір і т.д., Трамп каже: "Зачекайте, ось цей договір вартує мені 10 доларів, а вони все одно роблять ці ракети, а ми їх не робимо. То який сенс цього договору?" - каже він.

Також він зазначив, що домовлятися з Росією не має сенсу.

"Виходить, що Росія робить і обманює, але ми, американці, обманювати не будемо, тому ми вийдемо з договору і будемо їх робити. Оскільки договір все одно не дотримується. Багато людей цього не розуміють і думають, що Трамп просто так виходить з договору, що він просто шкідливий мужик. Тому, коли ваші політики говорять про те, що потрібно домовлятися з Росією ... Домовляйтеся, якщо ви ще не домовилися до цього. Всі договори, угоди, які були укладені після Другої світової війни, щоб підтримувати порядок в світі, Путін все зруйнував. Ось це найстрашніше", - додав експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...