У США заявили про навмисне "полювання" російських військових за MH17

Boeing рейсу MH17 на Донбасі явно був збитий російським "Буком" не випадково, в зв'язку з чим світова спільнота повинна вжити заходів щодо винних.

Про це заявив американський журналіст Девід Саттер, передають Патріоти України.

"Я думаю, що ми вже затвердили важливі факти. Є якісь питання, на які до кінця ми не можемо дати відповідь. Але я вважаю, що вже ясно, що малайзійський боїнг не був знищений помилково. Це важко уявити, що це може бути, але абсолютно неможливо сплутати пасажирський літак з вантажним літаком, який використовують українські війська. А боїнг-777 - це величезний літак, який має два джерела тепла, вони дуже потужні, можуть бути захоплені апаратурою, яка є частиною установки "Бука", - пояснив він.

Журналіст зазначив, що "Буком" зазвичай керують добре навчені фахівці, а вони як правило вміють на слух і візуально визначати тип літака. До того ж установка була розміщена під одним з найбільш завантажених коридорів для пасажирських літаків. Учасники тієї операції не могли не знати про це.

"І плюс ми знаємо, що ті, хто стріляв і знищив цей літак, вони чекали 5 годин близько до місця, з якого вони стріляли. Що це означає? Що вони чекали об'єкт. Коли їм повідомили, що об'єкт наближається, вони пішли туди і зробили постріл. Я не бачу тут можливості, що це було зроблено помилково", - заявив Саттер.

В даному контексті він зазначив, що і сам раніше допускав думку, що установкою управляли сепаратисти, які не є професійними військовими і зробили постріл випадково. Однак після ідентифікації російських військових, ці сумніви зникли.

"Уряди Нідерландів та Австралії ідентифікували Росію як винуватця цього і вимагали пояснень. Тому вже не можна приписувати це сепаратистам. Але в таких умовах світова громадська думка має зараз піднімати знову це питання. 4 роки давності, тому що спочатку ми неправильно зрозуміли, що сталося, зараз ми більше розуміємо, хоча повного пояснення ми не маємо. Усвідомивши, що це була Росія, що це було навмисне, ми повинні діяти і вимагати якісь заходи у відповідь", - резюмував журналіст.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...