У США занепокоєні: Інформатори ЦРУ в РФ не виходять на зв'язок, - NYT

У ЦРУ не вірять, що їхніх агентів розкрито або ліквідовано.

Інформатори американських спецслужб у Кремлі та в оточенні російського президента Володимира Путіна останніми місяцями не виходять на зв'язок. Про це повідомляє видання The New York Times із посиланням на свої джерела, передають Патріоти України.

У спецслужбах США не вірять, що їхніх агентів розкрито або ліквідовано. Припускають, що агенти змушені були "залягти на дно" в умовах "агресивнішої контррозвідки з боку Москви", зокрема через отруєння у Великобританії російського розвідника Сергія Скрипаля.

У Сполучених Штатах уважають, що збиранню інформації зашкодило, зокрема, вислання з Москви агентів, які працюють у Росії в дипломатичних представництвах США.

Як пише видання, саме інформація від джерел, що мають доступ до Кремля і Путіна, у 2016 році дала можливість американським спецслужбам з'ясувати подробиці втручання росіян у виборчу кампанію в США. Розвідка Сполучених Штатів продовжує використовувати всі методи, зокрема перехоплення повідомлень і проникнення в комп'ютерні мережі, і, на думку колишніх та чинних співробітників ЦРУ, такі методи залишаються ефективними.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...