У США зробили обнадійливий прогноз про летальну зброю для України

США можуть надати Україні 47 мільйонів доларів для закупівлі летальної зброї.
Про це повідомляє ABC News, посилаючись на співробітників Держдепартаменту, передають Патріоти України.

"Президенту Дональда Трампа може бути запропонований варіант схвалення гранту розміром 47 мільйонів доларів, щоб дозволити українському уряду купити американську оборонне озброєння для стримування агресії з боку проросійських сепаратистів", - написано в повідомленні.

Зазначається, що радник із національної безпеки генерал Герберту Макмастеру отримав три варіанти щодо озброєння для України. З них Держдепартамент і Міністерство оборони підтримують фінансування закупівлі зброї на суму 47 мільйонів доларів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...