У столичній школі отримали лист з минулого і відправили послання в майбутнє (відео)

У капсулу для послання додали і флешку із музичним вітанням.

В одному з київських ліцеїв зі стіни дістали капсулу часу. 50 років тому туди поклали листа першокласники зі своїми мріями - про космічні подорожі, світле майбутнє та про життя без війни. Сучасні ж учні вирішили традицію продовжити і знову замурували капсулу, вже зі своїм посланням, - йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Старшокласники зібрали посилку у майбутнє: світлина їхнього 10-а, списки класу і флешка - на ній музичне послання одного з учнів школи. Поруч з їхніми прізвищами у посланні - їхні мрії, хто ким хоче бути.

Для таких листів у майбутнє в їхній школі є спеціальне місце - 50 років тому першокласники замурували тут послання нащадкам. Табличку, яка розказувала, що капсула знаходиться саме тут, декомунізували, проте саме послання все-таки вирішили дістати.

Нині тодішні першокласники не пам’ятають жодного слова з послання, лише самих себе того дня - за старими фотографіями. Щоправда, тоді якийсь лист у капсулі не мав жодного значення, бо 50 років аж занадто довгий термін для семирічних.

Нині ж привіт з минулого привітали оплесками.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...