У столичній школі розгорівся новий гучний скандал через побори

У Києві в школі № 284 батьківські комітети вимагають здавати гроші на ремонт класів, хоча їм офіційно заборонили цим займатися.

Про це на сторінці спільноти "Батьки SOS" в Facebook написав батько школяра Володимир Шевченко, опублікувавши відповідну переписку з главою комітету, передають Патріоти України.

"Ви гроші несете в комітет? .. Зробити комфорт для своєї дитини не можете, сиплеться стеля на голову, це нормально, прикріпіть дзеркало, слабо? Здайте просто 500 поки, а там, якщо що, ми вам напишемо" - звернулася вона.

На що Володимир їй відповів: "Вам робити нічого? Ночами пишете, вранці. Я вам особисто номер свій не давав. Давайте закінчимо безглузду розмову".

Але жінку ця відповідь не влаштувала. "Ви знаєте, проблеми дітей не мають часу, але я з вас не злізу, здайте, фінанси не дозволяють? Чекаємо" - вибухнула погрозами вона.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...