У Сирії розбився російський військовий вертоліт, всі загинули

Попередня причина аварії - зіткнення «з перешкодами в повітрі».

У Сирії 31 грудня розбився російський військовий вертоліт, пілоти загинули. Про це повідомляє група незалежних розслідувачів Conflict Intelligence Team, передають Патріоти України.

CIT посилається на пост в форумі Forumavia.ru під назвою «31.12.2017 Катастрофа вертольота ВКС РФ в САР», в якому йдеться про загибель двох російських військових, а саме екіпаж вертольота - Матвєєв і Куліш (імена в пості не називаються). Попередня причина - зіткнення «з перешкодами в повітрі».

Також CIT посилається на повідомлення користувача Івана Куліша у «ВКонтакте»: «31.12.2017 в нашій родині сталося велике горе, наш всіма улюблений братик Артемко, загинув при виконанні свого військового обов'язку!».

За даними CIT, вертоліт Мі-24, який супроводжував колону поблизу населеного пункту аз-Зара в провінції Хама, зачепив дроти і розбився. Загинули майор Артем Куліш і другий член екіпажу Матвєєв, чиє повне ім'я встановлюється.

Про цю аварію 31 грудня повідомив також російський експерт по Близькому Сходу Анатолій Несміян (Ель Мюрид)

Російський вертоліт впав в провінції Хама, де ведуться запеклі бої між армією президента Башара Асада і поміркованою опозицією. Аварія сталася в районі міста Зара, який контролюється антиасадівскими ополченцями, через що пошукова операція ускладнена.

За інформацією Несміян, крім пілотів в вертольоті перебували близько 7 офіцерів ЗС Росії, чия доля поки невідома.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...