"У этого негодяя Порошенко еще 4-5 месяцев!": Екс-нардеп-утікач на росТБ вимагав віддати Київ Росії (відео)

Кремлівським пропагандистам у московській телестудії допомагали в якості "хлопчиків для биття" два українських політолога.

Ігор Марков

На ефірі у пропагандистів екс-нардеп-утікач Ігор Марков заявив, що таке "непорозуміння", як Україна, повинна припинити своє існування і віддати Росії частину українських територій. Цинічна заява Маркова прозвучала на програмі пропагандиста Соловйова 20 січня, передають Патріоти України.

Спочатку Марков почав з улюбленої "мантри" Кремля про те, що Київ посилає найманців на Донбас, щоб вони вбивали мирне населення і ставших на "захист" "республік" "братів-росіян". Потім він договорився до того, що Україна повинна припинити своє існування і допомогти цьому повинна Росія і Путін.

Далі Марков став брехати про те, що Україна готує багато церковних і військових провокацій, а ченці з монастирів Одеси нібито отримали вказівки їх покинути в зв'язку з отриманням Україною Томосу.

Дивитися відео з 1:13:18:

За словами зрадника України, все йде до того, що Українська держава позбудеться своєї цієї самої державності. "Он (Порошенко - ред.) к этому идет семимильными шагами", - сказав Марков.

"Я за то, чтобы Украина прекратила это недоразумение — свое существование. Верните нам Киев с Юго-Востоком и дальше плетите свою Речь Посполитую, Австро-Венгрию, делайте свою солянку, но без нас!" - цинічно сказав зрадник України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...