У центрі Рівного вдалося запобігти терористичному актові

Стало відомо про надзвичайну подію в Рівному, яке могло стати причиною масової загибелі людей.

Як повідомляють користувачі соціальних мереж, на одній з платформ автовокзалу в місті Рівне було виявлено пакет з міною, передають Патріоти України.

Інцидент стався вранці, 6 жовтня. “Пакет з міною стояв біля однієї з платформ. Це була бойова міна 82 калібру. Сапери оперативно знешкодили пристрій”, – зазначено в повідомленні.

Спецслужби оперативно знешкодили пристрій і убезпечили відвідувачів вокзалу. На даний час вони готуються вичислити злочинця за допомогою камер спостереження, які знаходяться на вокзалі.

На фото з місця події можна побачити, що до снаряду скотчем було примотано мобільний телефон, за допомогою якого, смертельну зброю планували активувати.

Тим часом, в соцмережах пишуть, що це були спеціальні навчання правоохоронців, які відпрацьовували дії в надзвичайних ситуаціях.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...