У Варшаві з'явилися мапи з "польським" Львовом (фотофакт)

В аеропорту Варшави з нагоди Дня незалежності Польщі з'явилися банери із зображенням карти, згідно з якою до території країни у 1918 році відносилися Львів, Вільнюс, Брест, Гродно, Барановичі, Пінськ, Молодечно.

Відповідне фото опублікував один з користувачів Facebook, передають Патріоти України.

Ці карти були розміщені в залах прильоту та відльоту на першому і другому поверхах аеропорту. При цьому співробітник аеропорту Герберт Войцеховський заявив, що плакати були присвячені відновленню незалежності Польщі і мали "освітній елемент". Також він наполягає на тому, що в 1918 році кордони Польщі охоплювали сучасні території Литви, Білорусі та України.

За словами віце-спікера Сенату Богдана Борусевича, після розголосу скандальні плакати прибрані із залів аеропорту.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...