У відомого українського журналіста виявили рак

У журналіста телеканалу "Еспрессо" Дмитра Гомона виявили рак печінки з метастазами в черевній порожнині і легенях.

Дмитро Гомон

Про це на своїй сторінці у Facebook написала дружина журналіста Тетяна, передають Патріоти України.

"Друзі! Мені важко про це писати, але Діма важко захворів. Місяць тому він потрапив до лікарні, тільки зараз додаткові обстеження виявили причину його поганого самопочуття - рак печінки з метастазами в черевній порожнині і легенях. Операція неможлива, хіміотерапія також, тому що рак печінки тим і підступний", - написала вона.

За її словами, Дмитро перебуває вдома, де отримує підтримувальну терапію і знеболення.

"Якщо стане потреба в перебуванні його в лікарні, це повинні бути гідні умови. Він настраждався останні місяці і заслужив це. Я не можу вам сказати, яка точна сума потрібна, тому що незрозуміло період часу знадобиться. Я просто пишу реквізити його картки для тих , хто хоче допомогти. Спасибі .5168 7573 1742 3764 Гомон Дмитро Валерійович", - додала дружина журналіста.

У зв'язку з цим колеги Гомона на своїх сторінках у соцмережі висловили йому підтримку.

"Я егоїстка. Я хочу, щоб мій Дімка не йшов. Мій друг, хрещений моєї дочки, кращий друг мого чоловіка - хочу, вимагаю, щоб він залишився зі мною. Хочу прокинутися, і сказати: це лише страшний сон, що мій найкращий друг вмирає від раку, і я не можу це зупинити. Я не прокидаюся. Це не сон. Це реальність, і зараз, у цій реальності, Дімці, його дружині Тані і його двом діткам потрібна, дуже потрібна наша допомога - будь-яка", - написала Ксенія Ліфер.

"У мого близького друга, якого я знаю вже 30 років - неоперабельний рак печінки 4-го ступеня. У чудесного Діми, який був у моєму житті майже завжди - із 1986 року. Який познайомив мене з моєю дружиною і став хрещеним батьком моєї дочки. Який на самостійних по хімії вирішував завдання для всього класу. Який перезнайомив мене з купою чудових людей, підсадив на чудову музику. Який останні три роки був волонтером і безкорисливо допомагав АТОвцям. Людина-енциклопедія, яка, таке відчуття, знає про все на світі. Батько двох чудових дітей і володар чудового, хоч і дещо цинічного, почуття гумору", - написав Павло Голубовський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...