У Вінниці чиновника змусили випити "смердючий" продукт виробництва його підприємства

Під час сесії директору водоканалу, який запевняє, що смердюча вінницька вода абсолютно безпечна, налили склянку води з-під крана і запропонували випити.

Олександр Чернятинський

Сьогодні, 8 червня, під час пленарного засідання сесії Вінницької обласної ради розгорілось бурхливе обговорення питання неприємного запаху водогінної води у Вінниці, повідомляють Патріоти України з посиланням на Depo.Вінниця.

Керівництво КП "Вінницяводоканал" запевнило депутатів, що попри неприємний запах вода цілком безпечна.

У відповідь на це депутат Олексій Фурман запропонував начальнику комунального підприємства "Вінницяводоканал" Олександру Чернятинському випити склянку води з-під крана, щоб довести її безпечність.

Чернятинський без роздумів осушив склянку.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...