У всьому винні "біндери": У Росії вже готові покласти відповідальність у аварії "Союзу" на Україну

Причиною нібито стане той факт, що через санкції Москва не може купити необхідні технічні деталі до ракет.

Таку думку висловив у своєму блозі журналіст Матвій Ганапольський. За його словами, в НП винні двоє людей - президент Росії Володимир Путін і глава "Роскосмосу" Дмитро Рогозін, передають Патріоти України.

"Вже зрозуміло, що проспіває зомбоящик про історію з аварією ракети і катапультуванням космонавтів. Скажуть, що винна Україна. Чому Україна? Тому що санкції через Україну і Росія вже не має тієї самої заповітної мікросхеми, яка потрібна", - написав він.

На думку Ганапольского, у Москві, звичайно ж, влаштують розбір, чому двигуни відключилися. "Там встановлять, що це зробили американці (ті ж, які прокрутили дірку в корпусі міжнародної станції); крім того, там знайдуть візитку українського фашиста Яроша. І не треба сміятися, буде саме так - винуватцями будуть названі хто завгодно, крім двох головних - Путіна і Рогозіна. Путіна - тому що це його економіка", - заключив він.

Журналіст напророкував, що поки Рогозін перебуватиме на своїй посаді, то до того часу російську космонавтику і будуть далі знищувати. "А як тобі таке, Ілоне Маск? Хочете опишу майбутнє Рогозіна. Він ще познищує космічну галузь пару років, а потім тихо перейде в Думу або в РФ (Раду Федерацій). Але, найімовірніше, залишиться на своїй посаді, бо в Росії, де прийнята за основу стратегія знищення власної країни, такі цінуються", - підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...