У Захарченка вважають, що Ізраїль мусить прийти на допомогу "молодій республіці"

Колишній, так званий "міністр МВС ДНР" Олександр Кофман вважає, що Ізраїль, незважаючи на невизнаний статус окупованого Донбасу, може постачати свою продукцію в "республіку".

Про це він сказав під час свого виступу на деяких громадських слуханнях "Статус невизнаних держав і їх зв'язки з Ізраїлем" в Тель-Авіві, передають Патріоти України з посиланням на ОстроВ.

"Як я вже говорив вище, міжнародне визнання, абсолютно необов'язково для культурного та економічного співробітництва між нашими країнами", - заявив Кофман, маніпулятивно називаючи окуповану територію Донбасу "країною".

Представник бойовиків вважає, що питання налагодження незаконної торгівлі Ізраїлю з "ДНР" - це "питання, виключно, в готовності ваших бізнесменів, виробничників і культурної еліти до цієї співпраці".

Кофман приваблює бізнес Ізраїлю споживчим ринком "обсягом близько 4 млн осіб". Він очікує, що в "ДНР" з Ізраїлю буде надходити сільськогосподарська продукція, електроніка та лікарські засоби.

Як "докази" можливості торгівлі з ніким не визнаною державою, екс-глава "МВС ДНР" наводить факт наявності "на прилавках магазинів присутня оливкова олія і сири з Італії і Греції".

Як повідомлялося раніше, влада "ДНР" контрабандні поставки товарів з різних країн світу видає на економічні зв'язки з цими країнами. "Острову" не вдалося знайти жодної інформації про "публічні слухання" в Ізраїлі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...