У законі про реінтеграцію Донбасу знайшли "слизьке місце" (відео)

Закон про реінтеграцію Донбасу, що вступив в силу, не визначає відносини України з Росією, як з країною-агресором. Незважаючи на те, що світ визнав російську окупацію, Київ не поспішає розставити всі крапки над "і" щодо Москви.
Лариса Волошина

Про це в ефірі ObozTV заявила відомий журналіст і блогер Лариса Волошина, передають Патріоти України.

Вона також зазначила: "У нас вже більше трьох років діє закон про те, що Росія окупувала Кримський півострів і анексувала його". "Ми думаємо про закон, який повинен встановлювати відносини України з країною-агресором?" - підкреслила журналіст.

Київ не заявив про свою позицію, сказала вона, щодо російського бізнесу, банків РФ, які мають доступ до українського ринку.

"Що ми будемо робити з російським товарообігом, з грошима, які ходять (в Україні), з депутатами, які їздять на територію РФ?" - запитала Волошина. "Якщо ми говоримо, що у нас є агресор, сказали" А "- давайте (говорити)"Б"", - додала блогер.

Коментуючи закон про реінтеграцію Донбасу, він зазначила: "Чому ми показуємо (це) як велику перемогу?". На четвертому році російської агресії, сказала журналіст, Київ визнав, що Україна повинна встановити відносини зі своїми громадянами на окупованих територіях і убезпечити військових ЗСУ під час проведення військової операції. "Але жодного слова саме про державу-агресора з точки зору нашого законодавства там немає", - продовжила Волошина.

В ході передачі вона нагадала, що в 2015 році ПАРЄ у своїй резолюції поклала на РФ відповідальність за дотримання гуманітарного права і прав людини в окупованих Криму, Луганській і Донецькій областях.

"Це резолюція ПАРЄ! Фактично світ визнав російську окупацію на Донбасі і те, що вона несе відповідальність за все, за два роки до нас, але ми якось не поспішаємо", - додала Волошина.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...