У ЗСУ розповіли про допомогу міжнародних партнерів за час російської агресії

Засоби постачались в рамках надання матеріально-технічної допомоги українській армії.

США та інші міжнародні партнери протягом 2014-2018 років надали Україні понад 400 одиниць зброї і військової техніки та ще понад 9,5 тис. інших приладів. Про це повідомив начальник Озброєння Збройних сил України генерал-майор Микола Шевцов на брифінгу в Києві щодо стану забезпечення ЗСУ озброєнням та військовою технікою протягом 2014-2018 років, передають Патріоти України.

«В рамках надання матеріально-технічної допомоги від США та інших партнерів до військових частин було поставлено більше 400 одиниць основних зразків озброєння та військової техніки та більше 9,5 тис. інших приладів і техніки», - заявив Шевцов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...