Удар Х*йлу під дих, при житті: "Ребята, мы Украину не потянем, давайте вернем этот Крым", - росіянка відкрила очі співвітчизникам (відео)

Володимир Володимирович сподівався померти Путіним-Кримським. Можливо справи підуть швидше, і пристарілий диктатор побачить кінець свого дітища ще за власного життя.

Відео, на якому показана росіянка, що увірвалася разом зі своїми дітьми в офіс "Райффайзенбанку", розмістив в Twitter блогер Nova Gorlivka, передають Патріоти України.

Жінка, яка взяла в цьому банку валютний іпотечний кредит (кредит на покупку житла) і не має можливості повертати його через зростання курсу долара, в різкій формі висловилася про безвідповідальну політику своєї країни.

Зокрема, вона запропонувала повернути анексований Крим Україні і визнати, що загарбницька і агресивна політика Кремля - занадто дороге задоволення для такої країни як Росія, і для її простих громадян. "Ребята, мы Украину не потянем, давайте вернем этот Крым, уже в конце концов жить не на что", - каже переходячи на крик росіянка.

Дійсно, за станом на 1 січня 2014 року курс долара США в РФ складав 32,66 руб. Нинішній курс - 65,99 руб. Країна з 2014 року перебуває в стані валютної кризи, викликаної стрімким зниженням світових цін на нафту, від експорту якої багато в чому залежить дохідна частина бюджету Росії, а також введенням економічних санкцій через агресивну політик Кремля щодо України. Тобто, росіяни, які взяли до 2014 року валютні кредити, через безвідповідальну політику Кремля змушені повернути вдвічі більше, ніж брали.

Зрозуміло, більшість позичальників не були готові до такого серйозного погіршення ситуації. Тому чи варто дивуватися емоційній поведінці жінки? З огляду на стан російської економіки, який стрімко погіршується, напевно, незадоволених буде все більше, до протестного руху можуть приєднатися і інші росіяни, якість життя яких погіршилася через санкції. І тоді Кремлю не минути лиха.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...