"УДАР" в спину: група Кличка не підтримала санкції стосовно Януковича і Ко

Верховна Рада України 18 травня відмовилася звертатися до РНБО про введення персональних санкцій стосовно колишнього президента України Віктора Януковича і його оточення.

Фото: Ріплі.юа

Як зазначив в ефірі однієї з радіостанцій нардеп Сергій Висоцький, було дивно бачити в момент голосування табло, на якому кількість колег по коаліції, які голосували «за», було значно менше, ніж всі очікували насправді, повідомляють Патріоти України.
«Я не мав ілюзій щодо великої підтримки в 240, 260, 270, 280 голосів, але, принаймні, 226, 230 я сподівався, що ми візьмемо за цю постанову. Не дивно, що прозвучало назва групи «УДАР». Я думаю, що це пов'язано з позицією деяких депутатів щодо коаліції, в тому числі з присутністю в цьому списку Дмитра Фірташа», - зазначив нардеп.

Як зазначив нардеп Іван Винник, є партія «УДАР», очолювана мером міста Києва Віталієм Кличком. Вони були, як окремий політичний проект, в 2012 році технологічно увійшли до складу БПП на виборах в 2014 році. За словами нардепа, він питав у членів групи «УДАР», чому вони не підтримали постанову або утрималися від голосування. Говорили про те, як, на їхню думку, ніби персональні санкції можна застосовувати по відношенню до громадян України. «Якщо відкрити закон «Про санкції», то можна побачити, що ніяких заборон на це немає. Можуть застосовуватися санкції по відношенню до іноземних суб'єктів юридичних, фізичних, а також і інших осіб», - зазначив Іван Винник.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...