Ugears: Українські конструктори зачаровують світ дерев'яними іграшками (фото)

У 2015 році команда Ugears наробила справжнього галасу в інтернеті, представивши свої перші моделі дерев'яних іграшок.

З того часу минуло вже трохи часу, і кияни втретє вирішили штурмувати краудфандингофу платформу Kickstarter, причому цього разу підготувались серйозно і презентували одразу 12 різних моделей, передають Патріоти України.

Родзинкою цьогорічної колекції став механічний кінь. Зізнаються, що конструктору, у якого й виникла ця ідея, для її повної реалізації знадобилося 3 роки. Головна складність – досягнути стабільності. Команда передивлялась десятки відео в інтернеті, анатомічні малюнки будови суглобів і копит, аби вдало перенести рух живої істоти на дерев'яний механізм.

У грудях жеребця коливається маятник, який й приводить вороного у рух. Між іншим проскакати він може близько метра, аби ви встигли роздивитись роботу усього механізма. Голова теж рухається, а гумова грива додає реалістичності.

Якщо ж більше цікавить техніка, то тут є і швидкісний експрес вікторіанської епохи, який за одне прокручування може проїхати 4 метри. Оскільки для парового двигуна не потрібне вугілля, то у причіпному вагоні можна перевозити солодощі.

Для любителів швидкості команда представила автомобіль з часів перших перегонів серії "Гран прікс" у Європі.

А якщо більше тягне в небо, то Ukrainian Gears пропонують новий тренажер для майбутніх авіаторів. Зізнаються, на ці моделі конструкторів надихнули розробки іншого киянина – Ігоря Сікорського. Тому на цьому симуляторі є як і літаки, так і гвинтокрили.

Кампанія стартувала 27 березня, а станом на четвертий день перейшла позначку у 100 тисяч доларів. Це при тому, що у киян залишається ще місяць.

Зараз українські конструктори можна знайти у понад 80 країнах світу, а найчастіше творіння киян замовляють зі Штатів. Команда постійно розростається – зараз над новими моделями працює більше 20 конструкторів та інженерів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...