Україна на даний момент має перевагу над військами Росії і місцевими бойовиками на Донбасі, - військовий експерт

Влаштовуємо цим районам на Донбасі економічну блокаду, відключаємо світло, газ і воду, вводимо сили спецоперацій і починаємо партизанську війну - після цього вони здадуться через два місяці.

Про це розповів виданню "ГОРДОН" військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.
За його словами, українська сторона має чисельну перевагу над силами противника, розташованими на окупованих територіях Донбасу.
"На сьогоднішній день у нас дворазова перевага за чисельністю над тим угрупованням, яке знаходиться на окупованих територіях. У РФ збройні сили розтягнуті зараз по всій країні - від Північної Кореї до країн Балтії. У них там не так вже й багато війська. У пріоритеті у російського президента формування Росгвардії. Для її комплектації йому потрібно зібрати 400 тис. чоловік. Указом, виданим ним в травні цього року, збройні сили РФ фактично підкоряються Росгвардії", - сказав Жданов.

У той же час він пояснив, що потрібно зробити для деокупацію територій.

"Воювати потрібно розумом, а не чисельністю. Зараз вже не треба, як в 1941 році, бігти на кулемети, закидаючи їх тілами. Влаштовуємо цим районам на Донбасі економічну блокаду, відключаємо світло, газ і воду, вводимо сили спецоперацій і починаємо партизанську війну - після цього вони здадуться через два місяці", - додав військовий експерт.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...