"Україна перетворилася на суміш Венесуели і Нікарагуа", - експерт

Сьогодні Україна - це корумпована держава, де спостерігається справжня прірва між багатими і бідними людьми, а більшість населення живе на межі бідності.

За 27 років, що минули з моменту проголошення Україною незалежності, країна не домоглася скільки-небудь вражаючих успіхів в соціальному розвитку, і поставила своїх співгромадян на рівень життя громадян таких країн Центральної і Південної Америки, як Венесуела і Нікарагуа. Таку особисту думку висловив латиноамериканський політичний оглядач Хорхе Руїс Мендес, передають Патріоти України.
«Сьогодні Україна - це корумпована держава, де спостерігається справжня прірва між багатими і бідними людьми, а більшість населення живе на межі бідності. Щось подібне зараз притаманне Каракасу і Манагуа, - констатував, зокрема, він. - У той же час український народ вірить у зміни на краще і готовий відстоювати свою територіальну цілісність зі зброєю в руках».
За словами Х. Р. Мендеса, ще одним фактором, який «ріднить» нашу країну з Венесуелою і Нікарагуа, є «відкритість і привітність місцевих жителів». «Це може здатися неймовірним, але навіть в таких жорстких умовах українці зберігають традиційні для своєї нації якості - милосердя, дружелюбність і почуття гумору», - сказав аналітик.
Джерело: ГолосUA
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...