Україна почала приймати біженців з Армянська (відео)

Жителі окупованого Армянська через отруйні випаровування їдуть по допомогу на материкову Україну.

Понад шістдесят людей постраждали через хімічне отруєння на межі з окупованим Кримом. Більшість з них - прикордонники. П'ятеро службовців шпиталізовані, передають Патріоти України.

А тим часом із семи сіл, що розташовані поблизу адмінмежі з окупованим Кримом, не припиняють вивозити дітей. До Скадовська - вже привезли півтисячі школярів.
До дитячого санаторію буквально один за одним заїздять автобуси. Дітей спочатку оглядають медики, аби виявити, чи немає серед них потерпілих від хімічного отруєння. П'ятьох вже відправили до лікарні.
"У двох виявлено ознаки, які можуть бути викликані чинником хімічного забруднення. Зразу кажу - загрози для життя немає", - повідомив директор департаменту охорони здоров’я Херсонської ОДА Віктор Короленко.
Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...