Україна посередині: ВООЗ назвала "найстрункіші" і "найтовстіші" нації Європи

У Всесвітній організації охорони здоров'я провели дослідження, за результатами якого склали рейтинг європейських країн, взявши за основу число страждаючих від ожиріння людей, які в них проживають.

Виявилося, що найтовстішими в Європі є жителі Туреччини, Мальти і Великобританії - з показниками 32,1%, 28,9% і 27,8% населення відповідно. Недалеко від них пішли угорці (26,4%) і литовці (26,3), передають Патріоти України.

Як повідомляє Daily Mail, найстрункішими виявилися жителі Таджикистану (14,2%), Узбекистану та Киргизстану (по 16,6%), а також Боснія (17,9), Туркменістан (16,6%) і Молдова (18,9 %).
Україна зайняла в рейтингу стрункості 38-е місце з початку списку і 14-е місце з кінця - з показником 24,1%. Білорусь злегка «товща» - 40-е місце з 24,5%, а Росія - «худіша» (23,1%, 32-е місце).
Середній показник по Європі склав 23,33%.
В цілому в списку фігурують 53 країн - розглядалися як безпосередньо європейські країни, так і колишні республіки Радянського Союзу - в тому числі розташовані на території Азії. При цьому дані по Монако і Сан-Марино у дослідників відсутні.
Джерело: Факты
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...