Україна посилює свою аграрну міць: Продукцію українського АПК купують у 190 країнах світу (відео)

Кожна четверта гривня в гаманці держави – це результат роботи агропромислового комплексу.

Україна посилює свою аграрну міць. Нині нашу продукцію можна купити у 190 країнах світу, передають Патріоти України з посиланням на Факти ICTV.

При чому держава нині підтримує і приватних фермерів, і переробну промисловість – саме за цим майбутнє. Адже продати закордон, наприклад, не яблука, а мармелад з них чи цукерки – значно вигідніше.

Кожна четверта гривня в гаманці держави – це результат роботи АПК. Торік зібрали рекорд – 70 млн. тонн, це вчетверо більше, ніж у 2000-х. Експорт продукції за останні 10 років подвоївся. Але серед найбільших перемог аграрної галузі не лише кількість, а і якість. Саме вона й допомагає завойовувати нові ринки.

Але щоб локомотив розвитку не зупинився, наступний етап – переробка й експорт уже готової продукції. Нині чимало інвесторів звертають увагу на створення в Україні надсучасних виробництв. Щоб втримати людей, створюють комфортні умови праці й готові платити гідну зарплату, тільки б люди не їхали за кордон.

Досвід останнього десятиліття показав – Україна на аграрній мапі світу може бути серед лідерів, якщо налагодить переробку й експортуватиме кінцевий продукт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...