Україна посилила прикордонний загін в Азові новим катером

Під час випробувань катер проекту UMS-1000 PC 12 M-2 продемонстрував максимальну швидкість 45,5 вузлів. Він відповідає "високим стандартам акустичного комфорту".

Маріупольський загін морської охорони Держприкордонслужби поповнив малий прикордонний катер проекту UMS-1000 PC 12 M-2, передають Патріоти України з посиланням на Український військовий портал.

Під час випробувань катер продемонстрував максимальну швидкість 45,5 вузлів. На сайті зазначають, що він відповідає "високим стандартам акустичного комфорту".

Катер UMS – PATROL 1000 розроблено для несення патрульної служби та інших аналогічних функцій та призначено для перевезення людей і малогабаритних вантажів на річках, водосховищах і в прибережній зоні морів. Водотоннажність катера становить 7,4 тонни.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...