"Україна повинна перейти до швидкого виробництва нових типів зброї. Графітові бомби, вони не заборонені, і це наш шлях": Заява Інни Богословської викликала істерику у росіян (відео)

Графітова бомба – це боєприпас, що містить у великій кількості графітові нитки. Він створює над об'єктом хмари площею до 200 квадратних метрів з вироблених на основі вуглецю електропровідності тонких волокон. Бомба виводить з ладу електроланки.

У Росії вибухнули погрозами через заяву кандидата в президенти України Інни Богословської про необхідність створення графітових бомб. Про це нардеп попередніх скликань заявила в ході дебатів у ефірі радіо "Новое время", чим викликала сказ росіян в соціальних мережах, передають Патріоти України.

"Ми повинні поставити крапку, чи є Росія агресором для України. Є! Ми повинні сьогодні зменшити вплив російської держави на українську економіку. Всі підприємства, які мають істотне значення для України, а це Обленерго, повинні бути націоналізовані. Російські власники не можуть контролювати електропостачання українських міст", – підкреслила Богословська.

Вона додала, що в Україні потрібно закінчити з торгівлею за викуп Ощадбанку Росії, а також ввести спеціальне законодавство щодо процедур українського бізнесу на території РФ. Більш того, потрібно вводити власні економічні санкції, тому що це єдиний шлях приборкання Кремля.

"Україна повинна перейти до швидкого виробництва нових типів зброї. Графітові бомби, вони не заборонені, і це наш шлях", – заявила Богословська.

У Росії бурхливо відреагували на її слова про виробництво бомб, заявивши, що в іншому випадку буде знищений Київ.

"А коли до царя нашого на цирлах чоботи лизати, прощення просити, та черговий раз у вічній дружбі клястися? Час то цокає, а цар чекати не любить", "Може заборонити наркотики в Раді", "Не будіть лихо, поки воно тихо. А то дізнаєтеся, що таке справжня війна. І друзі ваші за вас на впишуться. Згадайте Грузію 2008", "Треба на цей свинарник гумову бомбу кинути. 3 дня пострибає, і Київ не має", – написали оскаженілі росіяни.

Відзначимо, що графітова бомба – це боєприпас, що містить у великій кількості графітові нитки. Він створює над об'єктом хмари площею до 200 квадратних метрів з вироблених на основі вуглецю електропровідності тонких волокон. Бомба виводить з ладу електроланки.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...