"Україна та Ізраїль створюють зону вільної торгівлі", - Гройсман

Глава уряду висловив надію, що прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху відвідає Україну для підписання угоди про ЗВТ.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання Кабінету міністрів України в середу, 28 березня, заявив про завершення переговорів про створення зони вільної торгівлі між Україною та Ізраїлем, передають Патріоти України.

«Буде спільна заява урядів і міністерств Ізраїлю і України про те, що ми вийшли на фіналізацію підписання угоди про зону вільної торгівлі», - заявив він.

Глава уряду висловив надію, що прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху відвідає Україну для підписання угоди про ЗВТ. Він також нагадав, що річний обсяг торгівлі між Україною та Ізраїлем вже становить майже 800 млн доларів США.
Нагадаємо, раніше віце-прем'єр міністр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко заявив, що в січні-червні 2017 року товарообіг між Україною та Ізраїлем склав 502,2 мільйонв доларів. На початку 2017 президент України Петро Порошенко і прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху домовилися про заходи, необхідні для завершення процесу укладення двосторонньої угоди про зону вільної торгівлі.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...