"Україна перебуває у центрі Третьої світової війни", - Гай

Ця війна характеризується домінуванням невійськових методів.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише волонтер Мирослав Гай, передають Патріоти України.

"Шановна українська блогосфера. Ми з вами живемо у складний час Третьої світової війни.

Ця війна характеризується домінуванням невійськових методів, таких як: революції, теракти, соціально-політичні, економічні та інші види дестабілізації, втручання у вибори, інформаційно-психологічні операції; над військовими – те, що коїться у нас на сході країни. Завдання ворога – тотальний хаос та руйнування.

Україна зараз знаходиться у центрі цієї війни. Так сталося. Ніхто тут не винен, окрім наших пращурів, що дали можливість створитися Московії, а потім її не завалили. У цій війні, на жаль, ми найслабкіша ланка, бо у нас мало грошей, та нас найлегше розхитати, що ворог робить і буде робити.

Тому в боротьбу мають вступити усі. Не обов'язково зі зброєю. В інфо полі, кожен із вас може зробити багато.

– Лайкайте та робіть репости постів, що проливають світло, інформують нашу захисну та святу, оборонну війну проти агресії Кремля.

– Обов'язково, робіть коментарі під постами дописувачів.

Фейсбук поміняв алгоритми, тепер найліпше популяризуються пости під якими є коментарі. Тому між лайком та репостом, напишіть пару слів, або поставте просто +, що серед військових означає сприйняв.

– Розповсюджуйте пости про будь-який позитив в країні. Ворог б'є на негатив. Ми маємо протидіяти об'єктивним та реальним позитивом який є.

– Розрізняйте інформаційні атаки РФ від реальних внутрішніх скандалів.

Внутрішні скандали завжди мають прізвища, деталі, документи та продовження у часі. Акція Інформаційно-психологічна зазвичай масова, короткотермінова, без реальних деталей та документів.

– Викликайте поліцію, СБУ при демонстрації георгійовської стрічки, радянського прапору чи прапорів РФ та ОРДЛО.

Коли немає часу, то вимикайте телефон та бийте по пиці, заручившись підмогою інших небайдужих громадян.

– Вчиться битися, надавати першу допомогу, володіти зброєю. Завжди допоможе."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...