Україні "світить" більше зброї: Новий радник Трампа з національної безпеки закликав дати жорстку відповідь Кремлю

Джон Болтон, якого президент США Дональд Трамп вирішив зробити своїм новим радником з національної безпеки, відомий як людина, що виступає за те, щоб США дали жорстку відповідь на російську агресію проти Заходу і решти світу.

За словами Болтона, після нападу із застосуванням російської нервово-паралітичної отрути на колишнього подвійного агента Сергія Скрипаля і його дочки Юлії у Великобританії, Сполучені Штати продемонстрували, що діють в солідарності зі своїми союзниками.

Колишній посол США в Росії Александр Вершбоу сказав «Голосу Америки», що Путіну, можливо, доведеться применшити свої сподівання на дружні відносини з Трампом, коли Болтон приєднається до президентської команди, передають Патріоти України.

«У нас тепер є Джон Болтон, який дуже жорстко налаштований щодо Росії, - сказав Вершбоу. (Він) прибуде до Білого дому наступного місяця; тому, сподіваюся, Росія зробить деякі висновки з цього, і буде шукати шляхів для проведення менш конфронтаційної політики стосовно Заходу», - сказав Вершбоу.

Гаррі Казіаніс (аналітик Центру за національні інтереси) поділяє цю думку, кажучи, що Москві слід бути готовою на зміни у Вашингтоні. «Я думаю, що Джон Болтон - це найстрашніший для Росії кошмар. Він був яструбом щодо Росії протягом всієї своєї кар'єри, він завжди виступав за жорстку позицію щодо Москви», - підкреслює Казіаніс. - Я не виключаю, що Болтон рекомендуватиме президенту чимало змін в політиці США, серед яких – продаж додаткової зброї Україні».

Болтон не потребує затвердження своєї кандидатури Сенатом і приступить до роботи в Білому домі 9 квітня.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...