Українка, яка народилася без рук, сама виховує двох дітей (відео)

Віра Омельчук з села Залісці Шумського району на Тернопільщині народилася без обох рук. Але справляється по господарству, тримає 40 соток городу, сама робить усю хатню роботу і виховує двох дітей.

Перші три доби новонароджену дівчинку навіть не показували породіллі, аби не шокувати. Потім принесли у пелюшках, передають Патріоти України з посиланням на ZIK.

Коли Антоніна Омельчук розпеленала дитину – була шокована. У дівчинки не спостерігалося навіть натяку на руки чи плечові суглоби. Одна ніжка була коротшою за іншу. Лікарі переконували матір залишити дитину у будинку маляти, але та не погодилася.

"Вони мені казали: віддайте дитину. Кажу ні. Чоловік приїхав, теж каже - ні. Що є, те буде. Забираємо додому. Ми мусимо змиритися з тим, що Господь дав".

Віра не здавалася. Вона почала вишивати ногами, а потім навчилася робити у такий спосіб макіяж. І цим зараз заробляє на життя.

Вона вийшла заміж і народила двох діточок, проте чоловік покинув їх. А Віра, не зважаючи на душевний біль, продовжувала виховувати їх сама попри відсутність обох рук і катастрофічну нестачу грошей.

"В мене є мрія поїхати кудись на відпочинок із дітьми разом. Щоб діти побачили трохи світу".

Віра не має рук, але тримається за життя міцніше, ніж будь-хто інший. Вона ловить щастя, ловить радість, ловить мрії. Бо знає, що без них життя не буде таким яскравим.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...