Українка вразила мережу постом про АТОвців

Українська журналістка вразила мережу закликом навіть під час новорічних свят не забувати про українських військових, які перебувають в зоні АТО.
Олена БалабаВідповідний запис Олена Балаба опублікувала в своєму блозі, передають Патріоти України.

Журналістка підкреслила, що зараз всім бажаючим необхідно "збирати нехитрі подарунки і смакоту, оформляти документи і їхати на нулі".

"Це в Одессочці будуть жлобські феєрверки і салют від мера- громадянина РФ. А в секторах -"привітання" від сепарів. І хлопцям потрібно знати, що ми - не скурвились. Що пам'ятаємо про них. Що вся численна низка свят, коли тут будуть бухати, блювати і пускати петарди - це все тому, що вони все там нас бережуть. І ми все про це - знаємо і пам'ятаємо", - написала Балаба.

За її словами, Донбас "темний і страшний зараз", проте він "зачаївся і чекає звільнення".

"Як дикий звір, замкнений за гратами в глибокій ямі. Як "в'язень замку Іф". І нехай всі шахти і копанки на окупованій території працюють зараз на Мордор, який нам потім через треті руки перепродує свій же вугілля для устревшіх українських ТЕЦ. І нехай політики в черговий раз грають в наперстки і дурниці й влаштовують "майдани" і "марші". Плювати. У нас є хлопці, які тримають наше з вами небо", - додала автор.

Запис набрала за добу понад 40 тисяч лайків і більше 300 репостів в соцмережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...