Україномовна пісня вперше очолила український чарт кліпів YouTube

Незважаючи на шалену популярність українських виконавців, які часто гастролюють в Росії, український чарт кліпів в YouTube очолила композиція "Плакала" гурту KAZKA.

У чарті "Найпопулярніші музичні відео", які найбільше переглядають в YouTube українці, включено лише найбільшу кількість переглядів офіційних відеокліпів, передають Патріоти України.

Станом на 28 червня український гурт KAZKA, який брав участь у прямих ефірах шоу "Х-фактор", зміг потрапити з композицією "Плакала" у престижний музичний рейтинг.

Хоч музичне відео у пісні "Плакала" не є офіційним кліпом, а лише "official audio", однак пісня гурту KAZKA змогла обігнати хіт "SuperSTAR" співачки Loboda і кліп на сингл "E,boy" групи "Время і стекло".

До слова, гурт KAZKA на початку 2018 року отримав музичну премію YUNA 2018 в категорії "Відкриття року", а також став "Дебютом року 2017" за версією музичного видання Karabas Live, отримав відзнаку в номінації "Нові імена" за версією музичної премії "Золота Жар-Птиця", а також гурт став найкращим в категоріях "Краща пісня поп-гурту" ("Свята") та "Кращий дебют" за версією радіостанції Країна ФМ.

Гурт KAZKA з Києва був заснований Олександрою Заріцькою та Нікітою Будашем у 2017 році, згодом до них приєднався Дмитро Мазуря. Група виконує усі пісні українською мовою. У 2014 році солістка гурту взяла участь в проекті "Голос країни-4", а в 2017 році музикантам вдалось взяти участь в кастингу шоу "Х-фактор-8" з авторською піснею "Свята" і в команді Андрія Данилка успішно дійти аж до 5 прямого ефіру проекту.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...