Українська броня захищатиме турецькі танки (відео)

Перші 40 танків M60T Sabra Збройних сил Туреччини будуть модернізовані та оснащені комплексом активного захисту Pulat AKS до кінця цього року.

Ці комплексів є ліцензійною копією українських "Заслін-Л", розробленого київським ДП БЦКТ "Мікротек", передають Патріоти України.

На міжнародній виставці "Зброя та безпека-2017" з турецькою компанією Aselsan був підписаний перший експортний контракт на постачання комплексів "Заслін-Л".

В локалізованому варіанті комплексів отримав назву Pulat. Насамперед він призначений для обладнання танків М60-А3 Sabra. Перші фото турецьких М60 з встановленими на них комплексами активного захисту з'явилися на початку цього року.

Питання недостатньої захищеності турецьких танків від протитанкових засобів особливо гостро постало під час недавньої військової операції Збройних сил Туреччини проти бойовиків Ісламської держави та курдських загонів у північних прикордонних районах Сирії.

Джерело: Defense Express
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...