Українська перемога в Москві

Українка Ольга Янчук виграла тенісний турнір ITF у Москві з призовим фондом 25 тисяч доларів.

Ольга Янчук

22-річна киянка здобула у фіналі блискучу вольову перемогу над росіянкою Валентиною Івахненко - 4:6, 6:0, 7:6 (5), передають Патріоти України.

У стартовому сеті суперниця нашої тенісистки зробила на один брейк больше. Проте в другій партії Янчук буквально розтрощила опонентку, вигравши всі шість геймів.

У вирішальній партії обидві тенісистки по три рази взяли подачу один одного, і переможниця зустрічі визначалася на тай-брейку. У результаті нерви міцніші виявилися у Янчук, яка зуміла відігратися з рахунку 1:4.

Відзначимо, що сьогоднішній фінал був для Ольги уже третім на 25-тисячниках у нинішньому сезоні. При цьому їй вдалося завоювати дебютний титул на турнірах із подібним призовим фондом і десятий на професійному рівні. За перемогу на турнірі в Москві Янчук заробила 50 рейтингових очок і $3,919 призових.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...