Українська розвідка розповіла про "нововведення" військ РФ на Донбасі

Командування російських окупаційних військ на Донбасі призупинило на невизначений термін звільнення офіцерів з військової служби.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Офіцерському складу пропонується підписувати нові контракти, або звільнятися з негативною характеристикою, що унеможливлює проходження подальшої військової служби в будь-яких російських силових структурах", - йдеться в повідомленні.

У той же час, в з'єднаннях і частинах так званих 1 і 2 армійських корпусів ВС РФ зростає кількість випадків ухилення від військової служби серед молодших офіцерів, що змусило російське командування припинити надання їм відпусток з виїздом на територію Росії, в т.ч. в разі смерті близьких родичів.

"Офіцер 2 АК (Луганськ) ВС РФ лейтенант Єфименко Костянтин Олександрович, через відмову командування надати йому відпустку за сімейними обставинами з виїздом в РФ, намагався накласти на себе руки нанесенням собі ножового поранення грудної клітини. Офіцера доставили в лікарню Кадіївки", - розповіли в розвідці.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...