Українська співачка в ефірі росТБ розповіла, як святкувати 23 лютого (відео)

Відома українська співачка, екс-учасниця гурту "ВІА Гра" і дружина композитора Костянтина Меладзе, Віра Брежнєва прийшла на шоу "Вечерний Ургант" на російському "Первом канале".

Віра Брежнєва

Відповідний випуск програми опублікований в YouTube, передають Патріоти України.

В ефірі росТБ 36-річна артистка, зокрема, розповіла про навчання своєї старшої доньки Соні, про новий проект "Ти не один", який запускається 1 березня, і поділилася думкою про те, що подарувати чоловікам на 23 лютого (День захисника вітчизни, пов'язаний з першими боями Червоної армії проти німецьких військ у лютому 1918 року).

"Я думаю, це повинен бути подарунок, головна його цінність – це увага", - зазначила зірка (на відео з 17:50 хвилини). Вона додала, що подарунок не повинен бути романтичним. За словами співачки, вона практична людина, і любить дізнаватися, що необхідно другу, партнеру, дітям і так далі. Однак піна для гоління, на думку Брежнєвої, моветон. А от піну на собі дарувати можна. "Можна подарувати піну на собі, можна без піни...чоловіки люблять увагу", - сказала зірка.

Нагадаємо, в Україні не святкують День захисника вітчизни.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...